Rasim Ljajić, istaknuti političar i sportski radnik, mogao bi uskoro da postane predsednik Fudbalskog kluba Partizan.

Rasim je želja određenog dela ljudi koji su bliski klubu, a on je u razgovoru za beogradske medije otkrio da postoji određeni interes.

"Postoji ta inicijativa. Načelno, rekao sam da ne bežim od toga, ali daleko je od konačne odluke. Potrebno je da se obavi čitav niz razgovora i konsultacija sa ljudima u klubu, van kluba, sportistima, bivšim igračima, navijačima, privrednicima... Pod određenim uslovima mogao bih da prihvatim dužnost predsednika, ali za to je potrebno da imam jasniju sliku. Ja mislim da ovakvo stanje ne koristi smo Partizanu i navijačima crno-belih, već generalno ne koristi srpskom fudbalu. Ovo nije dobro. Prvi put smo posle mnogo vremena imali derbi bez ikakve draži", rekao je Rasim Ljajić za Mozzart sport.

Faktori koji bi mogli da utiču na ovu odluku predsednika SDP-a svakako su finansijsko stanje, ali i ambicija Partizana u narednom periodu

Rasim Ljajić je ranije bio predsednik Nadzornog odbora i potpredsednik Upravnog odbora FK Partizan, kao i predsednik Upravnog odbora FK Novi Pazar, a bliskost crno-belima nikad nije krio.

Kurir sport