Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić bio je ogorčen na crno-bele posle poraza u derbiju od Crvene zvezde (0:4), ali je imao i šta da poruči čelnicima i sportskom menadžmentu najvećeg rivala.

Crvena zvezda ove sezone igra Ligu šampiona, odigrala je egal utakmicu protiv Benfike i nesrećno izgubila rezultatom 1:2. U utorak je čeka iskušenje protiv Intera u Milanu, a onda slede utakmice protiv Monaka (22. oktobar), Barselone (6. novembar), Štutgarta (27. novembar), Milana (11. decembar), PSV Ajndhovena (21. januar) i Jang Bojsa (29. januar).

CZ.jpg
Www.crvenazvezdafk.com 

Bez obzira na velika ulaganja Crvene zvezde u igrački kadar ovog leta, dovođenje Silasa, Radeta Krunića, Nemanje Radonića, Milsona, Vanje Drkušića, Bruna Duartea, Timija Maksa Elšnika, Seol Jung Vua, Marka Ilića, Luke Ilića, Lazara Jovanovića i Dalsija, Dragan Đurić žestoko je opleo po velikom rivalu.

- Zvezda je krš od tima! Ne znaju ništa! Lako je pobediti Partizan. Što nisu pobedili Benfiku? A, Benfika je prosečan klub. Videćete šta će se desiti Zvezdi protiv Intera. Hoćete da vam kažem?! Zgaziće ih Inter! Pregaziti - govorio je u dahu Dragan Đurić za Kurir, a onda procedio:

- Ali, Zvezda i takva nikakva je za nas mnogo jaka.

whatsapp-image-20240829-at-8.24.06-pm.jpg
Fk Crvena Zvezda 

Međutim, posle ovakve opaske generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije želeo da ostane dužan. Nije dopsutio da bilo ko vređa i omalovažava njegove fudbalere. Prvo je našoj redakciji u poruci poslao nasmejanog smajlija, a onda i sledeću rečenicu:

- Pa, koga interesuje šta priča taj lik!

Fudbaleri Crvene zvezde u petak od 19.00 sati na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Železničar iz Pančeva, u 10. kolu Superlige. Potom slede poslednje pripreme i odlazak u Milano, gde 1. oktobra od 21.00 čas igraju protiv Intera, u drugom kolu Lige šampiona.

Kurir televizija Ivanić utučen i realan posle poraza Zvezde od Monaka