Fudbaleri Crvene zvezde posle ubedljivog trijumfa u večitom derbiju nad Partizanom (4:0 u gostima) dočekuju Železničar iz Pančeva sutra na Marakani (19.00) i spremaju se za Inter u Ligi šampiona (utorak, 21.00).

Navijači Crvene zvezde Delije Sever izdali su proglas i pozvali ljude da sutra veče dođu na stadion "Rajko Mitić" i tako fudbalerima pruže podršku pred odlazak u Milano. Odlukom države Italije i tamošnje policije, navijačima Crvene zvezde zabranjen je dolazak na utakmice protiv Intera i Milana ove jeseni.

whatsapp-image-20240914-at-20.00.00-baa036f9.jpg
Screenshot 

- Kao što je svima poznato, navijačima Crvene zvezde je zabranjen odlazak u Italiju na fudbalske utakmice protiv Intera i Milana! Nije Zvezda prvi klub kome je izrečena kazna za ovu zemlju, a izriče je italijanska policija koja po svojim nekim kriterijumima, gleda ko je podoban a ko nije. Očigledno da su nesposobni ili ih je strah deset hiljada navijača, koji bi sigurno došli da postoji mogućnost da se kupi karta. Pozivamo ljude ovim putem da dođu u petak na stadion, da im pružimo dovoljnu podršku za utorak jer će utakmica pred punim stadionom u Italiji, bez nas na tribinama, biti pa skoro nemoguća misija. U petak da im pokažemo da smo uz njih da znaju koliko ih ljudi prati na ovaj pretežak put, gde će zbog straha Italije, morati da budu sami! U petak moraju da osete našu podršku, šta god se desilo u Milanu ali i da osete da osim što idu da se bore protiv prošlogodišnjeg prvaka Italije, idu da se bore i protiv nepravde - napisale su Delije i potom dodale:

- Takođe, zbog striktnosti italijanske policije, koja na ulazu traži kartu i dokument na kome moraju da se poklapaju imena, pozivamo ljude da ne kreću na put gde je sasvim izvesno da neće ući na utakmicu.

Kurir Uroš Spajić, Crvena zvezda