Nakon istorijskog debakla u 174.  večitom derbiju i ostavke Aleksandra Stanojevića i dalje se ne zna ko će sesti na užarenu klupu Partizana.

Pre svega, pitanje je i da li će još uvek aktuelna uprava konačno pristati da se povuče sa svojih pozicija, pominje se dolazak Rasima Ljajića na čelo kluba, ali i dalje nema konkretnih poteza, a bliži se naredni vikend i naredna prvenstvena utakmica protiv Mladosti u Lučanima.

Za sada, treninge vode dosadašnji Stanojevićevi pomoćnici na čelu sa Brankom Vukašinovićem, ali čeka se neko trajnije rešenje.

 Slobodan Krčmarević nekadašnji as crno- belih, javno je poručio da nema nameru da sarađuje sa aktuelnim rukovodstvom.

''Vidim i moje ime se provlači tamo, kao naslednik Stanojevića. Ne postoji taj novac za koji bih ja radio trenutno u Paritzanu, sa takvim ljudima. To su godine neuspeha", rekao je Krčmarević i jasno poručio:

Jedan od osnovnih principa u fudbalu, a generalno u sportu, jesu rezultati. Bio sam trener na svim kontintetima sem Australije i Amerike i gde god izgubiš tri utakmice već te pakuju, odnosno ja sam znam da treba da idem. Treba imati obraza, toliko puta sam sam napuštao klubove'', izjavio je Krčmarević za ''Republiku''.

Ističe da nije mogao da spava posle ponižavajućeg poraza crno-belih u derbiju i ne može da shvati da ljudi iz uprave i dalje oklevaju sa napuštanjem svojih funkcija.

''Ne znam šta više treba da se desi da bi oni napustili svoje fotelje, jer ovo je više tragično šta rade. Uspeli su da unište i našu najveću fudbalsku svetkovinu, a to je večiti derbi, videli ste navijače Zvezde, nema nikakve euforije, kao da igraju protiv nekog kluba iz nižeg ranga. Pa onda u kakvom je stanju teren, bez domaće publike. Svi ti treneri koji prolaze tu, daju im legetimitet'', konstatovao je Krčmarević.

Kurir sport