Velika prašina podigla se u Partizanu prethodnih dana sluti na promene u klupskom rukovodstvu, a kao potvrda navedenog svedoči i činjenica da su u Humskoj danas i zvanično zakazali vanrednu Skupštinu za 11. avgust.

Pre zasedanja najvišeg klupskog dela najverovatnije će biti održan i Upravni odbor kako bi se ispoštovala procedura, a potom će aktuelni saziv odlučivati o upravljačkim organima u budućnosti

To je potvrdio i generalni direktor Miloš Vazura

"Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra. S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima" , ističe Vazura.

Vazura je napomenuo da apsolutno prihvata odgovornost za aktuelni momenat u klubu.

"Niti bežim, niti želim da bežim od odgovornosti. Apsolutno sam svestan situacije u Partizanu, svestan aktuelnog momenta u kome se klub nalazi, svestan i mnogo drugih stvari, ali ću o svemu tome govoriti na Skupštini kada ću podneti i svoj izveštaj o radu. To je sve što želim da kažem i neću se više oglašavati do pomenutog zasedanja kada ću detaljno izneti svoje stavove" jasan je Miloš Vazura.

Kurir sport