Fudbaleri Juventusa pobedili su Đenovu u gostima sa 3:0 u okviru šestog kola Serije A, a heroj "stare dame" svakako je srpski fudbaler Dušan Vlahović.

Poluvreme je završeno bez golova, a onda je Srbin u 48. i 55. minutu postigao golove.

Trener Juventusa, Tiago Mota, imao je razloga za zadovoljstvo a posle utakmice u pozitivnom kontekstu je pričao o Dušanu Vlahoviću.

- Nisam mnogo rekao momcima. Oni uvek provedu trenutak zajedno kako bi razgovarali o tome šta možemo bolje da uradimo. Jildiz je igrajući bliže centru oslobodio naše bekove, što je donelo bolju igru - rekao je Mota za Dazn  i potom dodao:

- Izmene postoje, ali to nisam uradio jer nisam bio zadovoljan njime. Uvek ga vidim u dobroj formi, još bolje kad postiže golove, jer mi se to sviđa i zato što sam srećan zbog njega. On zna koliko je važan i mora tako da nastavi. Vidim ga kao pozitivnog lidera, čak i kad imamo poteškoće u komunikaciji i govoru tela. Ponekad mora da se poboljša i bude u boljoj harmoniji sa ekipom tokom svih 90 minuta, ali je neko ko uvek daje sve od sebe i želi da se takmiči - zaključio je Mota.

Arena Sport Dušan Vlahović gol za Juventus