Nekadašnji reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović dobro zna kako je igrati na stadionu "Đuzepe Meaca", s obzirom na to da je u svojoj bogatoj karijeri nosio i dres Intera koji je naredni rival Crvene zvezde u Ligi šampiona, a utakmica je na programu u utorak od 21 čas.

- Nadam se dobrom rezultatu za Zvezdu, ali je Inter favorit. Reč je o kvalitetnoj ekipi koju vidim u završnici Lige šampiona. Uigrani su, imaju dobre pojedince i sposobnost da igraju kvalitetno u oba pravca. Veliki kvalitet im je u veznom redu koji je na okupu već dve, tri godine, tako da je Inzagi napravio vrlo snažan tim. Da bi se Interu odgovorilo, Zvezda mora da ima kvalitet u poslednjoj liniji kada je reč o kreiranju napada, ali i vrhunske ofanzivce sposobne da rešavaju situacije "jedan na jedan". Dakle , potrebno je da timski odigraš kvalitetno, ali da imaš pojedince koji mogu da naprave razliku. Mora Zvezda da nađe balans, da se ne brani suviše, ali i da ne pokušava da kontroliše utakmicu, jer je to veoma teško protiv Intera. Nadam se da će Zvezda odigrati sjajnu utakmicu i napraviti dobar rezultat - počeo je Kuzmanović.

Ipak , veruje da Zvezda ne sme da se plaši.

- Inter je najbolji tim u Italiji. Iz te ekipe proizilazi najviše reprezentativaca, i redovno se bore za titulu u tom kontinuitetu dobrih igara. Inzagi je odličan trener, pokazao je to i u Laciju, a zatim u Interu. Opet, Zvezda ne sme da se plaši, igrači moraju da veruju u sebe - podvukao je bivši reprezentativac Srbije.