Malo je reći da je situacija u Humskoj ulici katastrofalna... Ni sami čelnici kluba verovatno nisu svesni koliko imaju problema, a sada je nastao još jedan.

Naime, najnovijiji problem tiče se omladinske škole FK Partizan, pošto je u internoj istrazi otkriveno da je nekoliko desetina lopti za trening najmlađih selekcija nestalo, pišu beogradski mediji.

Čelnici FK Partizan istog momenta su pokrenuli internu istragu, i otkrili da se dobar deo lopti nalazi u hangaru na stadionu, te su one podeljene mlađim kategorijama.

Čitav haos je nastao kada je utvrđeno da je od avgustovskog kontingenta od 50 podeljenih lopti, nestalo čak 35, a narednih dana očekuje se da imena vinovnika ove "krađe" budu otkrivena.

Podsetimo, posle katastrofe u derbiju Aleksandar Stanojević je podneo ostavku, smenjen je i direktor mlađih kategorija Vanja Radinović, a novi-stari sportski direktore Ivica Iliev, odabrao je dva čoveka koja dovodi u klub.

Nekadašnji fudbaleri Partizana Miralem Sulejmani i Nenad Marinković ubuduće će voditi brigu o čuvenoj omladinskoj školi Partizana.

FK Partizan Novi dres FK Partizan