Atletiko i Real su veliki derbi španskog fudbala završili rezultatom 1:1, ali tek nakon prekida koji je potrajao oko 20 minuta.

Do njega je došlo zbog divljanja sa tribina i predmeta koji su bačeni teren sa ciljem da pogode Tiboa Kurtou, golmana gostujućeg tima. Belgijanac je prošao bez povreda, nisu domaći navijači uspeli da ga pogode, a najviše pažnje izazvala je kesa sumnjivog sadržaja.

Prema informacijama koje se mogu pronaći na društvenim mrežama, ali koje ne mogu da se potvrde kao tačne, u njoj se nalazio izmet.

Jedan od huligana imao nož

Prema pisanju medija, tačnije "El Čiringita" u Španiji jedan od navijača koji je ka Kurtoi bacio upaljač je uhapšen, a kod njega je pronađen nož.

Objavljena je i fotografija, a uzimajuću u obzir okolnosti, zaključak je da je sve prošlo super u odnosu na to kako je moglo da bude...

Kurtoa je u Real Madrid stigao 2018. godine iz Čelsija, a od 2011. do 2014. godine je branio za Atletiko.

Očigledno navijači i dalje ne mogu da oproste "izdaju", a ni sam golman nije oduševljen pristalicama crveno-belih pa je bilo zanimljivo videti njegovu reakciju tokom nereda. Smejao se i, navodno, vikao "još, još...".

Kurir sport

Bonus video:

Instagram Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla