Još jedan iz plejade talentovanih momaka potpisao je novi ugovor sa Čukaričkim, u ponedeljak je u prostorijama kluba paraf na vernost do januara 2028. godine stavio Veljko Radosavljević.

Talentovani ofanzivni vezista trenutno je na pozajmici u ekipi OFK Vršac, u Prvoj ligi Srbije. U tekućoj sezoni Radosavljević je odigrao osam mečeva, postigao je tri gola i jedan je od najboljih pojedinaca kluba iz Banata.

IMG_0830-1024x683.jpg
Fk Čukarički 

Da veruju u njega na Banovom brdu su dokazali potpisom novog ugovora sa momkom koji bi trebalo da predstavlja budućnost kluba. Pre njega nove ugovore potpisali su Vojin Serafimović, Lazar Stojanović, Luka Đorđević, Andrej Bačanin i Andrej Subotić.

– Sve je onako kako sam i očekivao, prezadovoljan sam u Čukaričkom, to je osnovni razlog što sam potpisao novi ugovor. Trenutno sam na pozajmici u Vršcu, odličnom klubu u kojem konstantno igram, postigao sam već i tri gola. Trudim se da napredujem iz dana u dan, a nadam se da ću uskoro biti i uz prvotimce Čukaričkog – kazao je Veljko Radosavljević, koji je potom dodao:

– Želeo bih da se zahvalim svom prvom treneru iz Velike Plane Bratislavu Živanoviću, Đorđu Aćimoviću Đuliki koji me je sa 14 godina doveo u Čukarički, bivšim trenerima Momiru Mileti i Pavlu Delibašiću, kao i direktorima kluba na podršci i prilici da potpišem novi ugovor. Sjajno se osećam kao član Čukaričkog, privilegija je biti deo ovoga kluba.

Kurir Čukarički odradio trening na velelepnom stadionu u Leskovcu