Izveštač Kurira iz Italije - Aleksandar Radonić


Rade Krunić nosio je pet sezona dres Milana, velikog rivala Intera, sa kojim će Crvena zvezda sutra veče (21.00) odigrati utakmicu drugog kola Lige šampiona.

- Osećaj je poseban vratiti se na ovaj stadion. Veliki deo karijere sam proveo ovde. Poruke od bivših saigrača iz Milana nisam dobijao. Nije ovo utakmica za to, biće kad budemo igrali protiv njih - rekao je Rade Krunić.

Na pitanje Kurira kako će Crvena zvezda igrati protiv kluba koji je skoro devet puta skuplji, dao je hrabar odgovor.

- Njihova formacija i kako stoje na terenu jasno je da igraju dugo u istom sistemu. Mi smo veliki klub, osvajali smo ovo takmičenje. Jeste bilo davno, ali smo ga osvajali. Imamo odličnu ekipu i možemo da se nosimo sa svim protivnicima. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo i sutra na teren iznesemo sve ono što smo se dogovorili.

Podrška Delija kojih neće biti u Milanu jeste hendikep za igrače Zvezde.

- Igrali smo na sličnim stadionima i navijačima. Nedostaje nam podrška naših navijača, velika je šteta za njih što ne mogu da prisustvuju ovakvom događaju. Nećemo se uplašiti navijača Intera sigurno.

Još jednom su Italijani tražili da priča o Milanu, ali je Rade Krunić ponovio koliko mu znači vreme provedeno o tom klubu i objasnio:

- Crveno-bele boje su moje u ovom takmičenju.

Snaga Intera nije u pojedincima.

- Dobro poznajem Inter kao tim, mnogo igrača. Jaki su kao cela ekipa, rade dobar posao, počeli su lošije nego prošle godine. Snaga Intera je grupa, a ne pojedinac - objasnio je Krunić.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

Kurir Fudbaleri Crvene zvezde osetili travu na stadionu Đuzepe Meaca