Nekadašnji reprezentativac Srbije i fudbaler Intera - Adem Ljajić dao je svoje mišljenje o šansama Crvene zvezde u Milanu.

Crveno-beli će od 21 sat u okviru drugog kola Lige šampiona gostovati Interu koji je apsolutni favorit, a tog m9išljenja je i Ljajić.

- Zvezdino iznenađenje u Milanu ravno čudu. Inter je prvenstveno ozbiljan klub, naravno i ekipa. Fudbal je čudna igra. Svašta može da se desi, ali ja ne verujem toliko u čuda i sreću. Više verujem u kvalitet i mislim da je Inter veliki favorit. Ipak, u fudbalu se nikada ništa ne zna unapred - rekao je Adem za "Meridian sport".

partizannovi-pazar-76.jpg
Starsport© Adem Ljajić

Iako ne daje prevelike šanse Zvezdi, smatra da su napravili ozbiljan tim, a posebno ističe svog nekadašnjeg saigrača Nemanju Radonjića.

- Zvezda je napravila dobru ekipu, jako ozbiljnu za našu ligu, ali videćemo koliko je to dovoljno za Ligu šampiona. Obrni, okreni, Nemanja Radonjić je najbolji igrač. Poznajem ga jako dugo i bili smo zajedno u reprezentaciji godinama. To je moj prijatelj i najozbiljnije pojačanje Crvene zvezde. Ne znam samo koliko je spreman i šta može da donese u ovom trenutku, ali sigurno je ubedljivo najbolji igrač kada je u punoj snazi - zaključio je Ljajić.

Kuir sport / Meridian sport

 BONUS VIDEO:

MONDO Igrači Crvene zvezde u Milanu