Potez iskusnog fudbalera Intera i kapitena reprezentacije Austrije, Marka Arnautovića, kupio je navijače Crvene zvezde za sva vremena.

Iako ne nastupa za našu zemlju, Marko je uvek ponosno isticao da su mu Srbija i Crvena zvezda u srcu.

Sada je to po ko zna koji put i pokazao.

Iz velikog poštovanja i ljubavi koju gaji prema najtrofejnijem srpskom klubu nije mogao da se raduje kada je na meču Inter - Zvezda zatresao mrežu Omrija Glazera.

U jednom intervjuu koji je dao pre tri godine Marko je otkrio da je veliki navijač Zvezde i da mu je san da jednog dana zaigra na Marakani u dresu crveno-belih.

"U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu bilo bi mi top da im zabijem jedan gol na Marakani", rekao je Arnautović.

"Marko, Srbine"

Kada je sa reprezentacijom Austrije svojevremeno gostovao u Beogradu ceo stadion skandirao mu je "Marko, Srbine". Bio je to jedan od najemotivnijih trenutaka koje je doživeo u karijeri.

"Naravno da se sećam da su mi skandirali Marko Srbine! Pa to mi je ostao jedan od najlepših momenata u karijeri, jer pazi… To je bio takav gest navijača da se i sad naježim kad mi se vrate slike", rekao je Arnautović pre nekoliko godina.

Kurir sport/J.M.

Kurir Navijači Zvezde na Đuzepe Meaci