Srpski tim je izgledao dobro u prvom poluvremenu u kojem je primila gol iz slobodnog udarca, ali je u drugom delu došlo do niza individualnih grešaka koje su skupo koštale.

Nakon što je odigrao odlično u 174. večitom derbiju, Andrija Maksimović je izgledao više nego dobro na terenu legendarnog stadiona San Siro.

Iako je u junu ove godine napunio tek 17 godina, ovaj mladić je na startu sezone pokazao ozbiljan potencijal i realno je očekivati da će stadion Rajko Mitić napustiti u velikom transferu u skorijoj budućnosti.

Protiv Intera je bio opasan po gol rivala, uputio je četiri udarca, imao 31 tačnih dodavanja od ukupno 33 pokušaja (94 odsto uspešnost), a prema podacima sajta "Sofascore" bio je najbolje ocenjeni fudbaler ekipe Vladana Milojevića sa ocenom 7,1.

Navijače je posebno oduševio potez iz prvog poluvremena kada je lako okrenuo Alesandra Bastonija i izbacio ga iz igre, čime je delimično opravdao nadimak "zvezdin Mesi".

"Od Savićevića nisam video ovaj potez", poručio je jedan od navijača na društvenoj mreži "X".

"Ostvario mi se san time što sam zaigrao u Ligi šampiona za Zvezdu, ali mi je žao što nismo osvojili bodove na teškom gostovanju. Hvala treneru Milojeviću na ukazanom poverenju, mnogo mi znači njegova podrška, kao i saveti. Nisam imao tremu, bio sam opušten i nadam se da sam ispunio sve zahteve. Siguran sam da ćemo iz ovoga da izađemo još jači", rekao je Maksimović posle utakmice.

Kurir sport

 Bonus video:

Kurir Navijači Zvezde na Đuzepe Meaci