Završeno je i drugo kolo Lige šampiona, a stavri na tabeli su sada potpuno drugačije. Posle neverovatne večeri drugog dana drugog kola elitnog evropskog takmičenja došlo je do promena.

Ono što najviše zanima navijače u Srbiji jeste koje mesto zauzima Crvena zvezda na tabeli, a sobzirom da je ona za sada još uvek bez bodova ono i nije za pohvalu.

Posle poraza od Benfike (1:2) u prvom i Intera (0:4) sinoć u drugom kolu, tim trenera Vladana Milojevića sada zauzima 33. poziciju na tabeli. Iza Zvezde su sada samo Slovan, Salcburg i Jang bojs koji imaju lošiju gol-razliku.



Standings provided by Sofascore

Zanimljivo je i na vrhu, gde lidersku poziciju ima Dortmund, a prati ga najprijatnije iznenađenje - francuski Brest koji je u prva dva kola bio bolji od Šturma i Salcburga. Maksimalan učinak imaju i Benfika, Leverkuzen, Liverpul, Aston Vila i Juventus.

Dinamo je večeras uspeo da dođe do boda (a imao je i pobedu) te je neutraslisao debakl iz prvog kola, kada ih je Bajern pregazio sa 9:2. Hrvatski tim je na taj način uspeo da prestigne ekipu iz Ljutice Bogdana.

Zvezdina šansa za prve bodove biće protiv Monaka, koji je naredni rival crveno-belih. Taj meč se igra u Monaku na stadionu Luj II 22. oktobra od 18.45.

(Kurir sport)