Fudbaleri Vojvodine izgubili su od Novog Pazara minimalnim rezultatom 0:1 i to u Novom Sadu, a taj poraz izazvao je ozbiljne probleme na stadionu "Karađorđe".

Pazarci su upisali prvi trijumf u  Novom Sadu, a Vojvodina se zatekla u muci, pred odlazak u Rusiju, gde će 12. oktobra odigrati prijateljsku utakmicu protiv Zenita u Sankt Peterburgu.Jasno je ljudima iz Vojvodine da se sezona nije dobro počela. Imale su "lale" velike ambicije, uložila je uprava sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem ozbiljan novac u igrački kadar, ali...

PARTIZAN-VOJVODINA_09.JPG
Starsport 

Vojvodina je iznenađujuće posle penala ispala od Maribora u kvalifikacijama za Ligu konferencije, a onda je usledilo još nekoliko vezanih neuspeha u Superligi. Sve to je uslovilo odlazak trenera Božidara Banodovića.  Prva želja Miloš Veselinović ostao je nedostupan, pa su u upravi odlučili da poverenje daju čoveku iz kluba Nemanji Krtolici.

Posle trenutne stabilizacije, usledilo je nekoliko vezanih neuspeha i u Vojvodini su procenili da im je potreban novi trener. Rukovodstvo je razgovaralo sa bivšim trenerom Milanom Rastavcem koji je slobodan, ali posle prvog sastanka do dogovora nije došlo. Ostavljeno je prostora za novi susret, mada neki ljudi iz uprave Vojvodine žele da se okrenu drugom rešenju.

whatsapp-image-20180624-at-13.22.55.jpg
Dado Đilas 

Baš ta tvrda struja želi za treneraSlavišu Jokanovića, nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i Partizana. Njemu je nagovešteno šta Voša želi, međutim on ne želi da se vraća u srpski fudbal. Želja je i Nenad Lalatović, ali on ima klub, odlično radi u Mladosti iz Lučana. U vezu sa novosadskim klubom dovode se i Slaviša Stojanović, nekadašnji trener Crvene zvezde, i dvojica novosadskih stručnjaka Vladimir Gaćinović i iskusni Milorad Kosanović.

Da podsetimo, Vojvodina se nalazi na 11. mestu Superlige posle deset odigranih kola, sa svega 12 bodova, tri pobede, tri remija i čak četiri poraza. Previše za tim, koji je po svojoj vrednosti i kvalitetu odmah iza Crvene zvezde.

Kurir Vojvodina, finale kupa