Bivši fudbaler Liverpula Jon  Arne Rise pokušao je da zavede 15 poznatih devojaka istom porukom. I odmah je bio provaljen.

Norveški fudbaler Jon Arne Rise (44) bio jedan od važnijih igrača Liverpula u pohodu na evropsku titulu 2005. godine u Istanbulu. Međutim, koliko god je bio vešt na terenu sa loptom, u komunikaciji sa ženama nije bio nimalo kreativan. Baš u toj sezoni, kada je sa Liverpulom osvojio Ligu šampiona, Rise je pomislio da može imati svaku devojku koju poželi.

profimedia-0018285379rise1.jpg
CARL DE SOUZA/AFP / Profimedia 

Po povratku iz Istanbula, Jon Arne Rise poslao je identičnih poruke za 15 poznatih Norvežanki. I to odjednom! Fudbaler je sastavio poruku koja je po njegovom mišljenju bila vin-vin kombinacija i poslao je, računajući na uspeh.

Ovako je zvučala ta poruka:

„Dobro veče! Nakon što sam pokrenuo svoje veze, konačno sam došao do tvog broja. Uvek sam te smatrao veoma šarmantnom, slatkom, seksi, sa fantastičnom aurom, i na kraju, ali ne i najmanje važnom, uzbudljivom i provokativnom. Nadam se da možemo da ćaskamo... Naravno, možemo i da izađemo na večeru za dvoje."

Na kraju ljubavne poruke, bio bi smajli sa poljupcem. I potpis - Jona Arne Rise.

Na nesreću fudbalera Liverpula, nekoliko devojaka je odmah shvatilo da su dobile istu poštu. Ubrzo je ovaj Riseov blam stigao i do norveških medija, pa se list "Aftenposten" obratio bivšoj mis univerzuma Mona Grud u vezi sa incidentom.

- Malo je nezgodno, ali odgovor je da. Dobila sam poruke od Risea - potvrdila je devojka.

Istu poruku dobile su još i glumica Ajlar Li, pevačice Tone Damli Aberge, Marion Ravn i Sandra Ling Haugen, manekenka Katrin Serland, novinarka Pija Haraldsen...


Norveški mediji su Risea prozvali "kraljem SMS-a", a sam fudbaler se samo smejao.

- Ni u najluđim snovima nisam mislio da će novine napraviti problem od ovoga. Bilo je idiotski, smejao sam se posle toga. Verovatno sam previše flertovao, ali sam dobio samo lepe odgovore. Cilj je bio da uspostavimo kontakt sa lepim devojkama - priznao je fudbaler.

Jedina žena koja se javno oglasila u odbranu nesrećnog fudbalera bila je njegova majke Bert:

- Da, moj sin traži devojku. On je samac i ne razumem zašto bi bilo koja devojka bila uznemirena ako bi pokazao interesovanje za njih.

profimedia-0707200125rise.jpg
NTB Scanpix/ Alamy / Alamy / Profimedia 

Valja pomenuti da je Norvežanin tada bio sveže razveden, posle braka sa Guri Havnevik, ljubavi iz detinjstva, sa kojom ima ćerku Arijanu (23).

Kada Jon Arne Rise nije imao uspeha kod svojih Norvežanki, okrenuo se Engleskinjama, pre svega starletama. Povezivan je sa nekoliko njih, a pravi skandal izbio je posle nekoliko intervjua Keti Prajs, koja ga je optužila da je očajan u krevetu i da je jednom sa njim imala i "trojku". Ona ga jhe u svojoj knjizi nazvala "Mister X", ali su britanski novinari po opisu lako provalili o kome se radi.

- Beng, beng, beng... U jednom trenutku sam se uspaničila i pomislila: Sr**je, ako ovo uskoro ne prestane, zauvek ću ostati vezana za ovaj krevet. Umesto da vodi ljubav sa mnom, on je vodio ljubav na meni. Umesto da me nežno mazi, kao što to većina žena voli, bio je kao hilti bušilica na maksimalnoj brzini - napisala je Keti.

Kasnije se Jon Arne Rise oženio sa zemljakinjom Marijom Elvegard koja mu je rodila ćerku Emu (15) i sina Patrika (12). Nažalost, njihov brak je trajao od 2008. do 2012, posle čega je usledio razvod. Norvežanin se oženio i treći put engleskim modelom Luizom Anđelikom 2014. godine, sa kojom i dalje živi i sa kojom ima sina Kolina (5).

Kurir Navijaci Srbije i Slovenije zajedno ulaze na stadion