Selektor je skratio širi spisak za mečeve protiv Švajcarske (12. oktobra u Leskovcu) i Španije (15. oktobra u Kordobi). Poznato je da će na raspolaganju iamti povratnika Aleksandra Mitrovića koji zbog problema sa povredom nije igrao na prethodnim utakmicama.

Takođe, tu su i fudbaleri koji bi mogli da upišu prve minute u A reprezentaciji - Nikola Čumić, Dejan Zukić, Aleksandar Ćirković, "Zvezdin Mesi" - Andrija Maksimović, kao i Mihailo Ivanović.

Za Orlove će na raspolaganju u predstojećim mečevima biti sledeći fudbaleri:

Golmani: Predrag Rajković (Al Itihad), Vanja Milinković Savić (Torino), Aleksandar Jovanović (Partizan),

Odbrana: Nikola Milenković (Notingem Forest), Strahinja Pavlović (Milan), Strahinja Eraković (Zenit), Kosta Nedeljković (Aston Vila), Jan Karlo Simić (Anderleht)

Vezni red: Saša Lukić (Fulam), Andrija Živković (PAOK), Ivan Ilić (Torino), Lazar Samardžić (Atalanta), Veljko Birmančević (Sparta Prag), Marko Grujić (Porto), Dejan Zukić (Volfzberger), Nemanja Maksimović (Panatinaikos), Saša Zdjelar (CSKA Moskva), Nikola Čumić (Rubin Kazanj), Aleksandar Ćirković (TSC), Andrija Maksimović (Crvena zvezda)

Napad: Aleksandar Mitrović (Al Hilal), Luka Jović (Milan), Dejan Joveljić (LA Galaksi), Mihailo Ivanović (Milvol)

katarsrbijatrening81048.jpg
Starsport 

Srbija pred sobom ima izuzetno važne utakmice koje bi mogle da imaju ogroman uticaj na ishod grupe G. Orlovi su u prvoj utakmici odigrali bez golova protiv Španije, zatim su poraženi od Danske.

Podsetimo, prve dve ekipe iz svake grupe nastavljaju takmičenje i igraće četvrtfinale, trećeplasiranu reprezentaciju čeka baraž za opstanak u A Ligi nacija, dok ekipe sa četvrtog mesta ispadaju u B Ligu nacija.

Kurir sport

 Bonus video:

MONDO/Milutin Vujičić Piksi opet sa Lazarom Samardžićem