Fudbaleri Novog Pazara ostvarili su dve uzastopne pobede u prvenstvu, pa su njihovi navijači najavili pravu invaziju na Kruševac u nedelju.

FSS je utakmicu proglasio za visokorizičnu, pa su sve mere bezbenosti u Napretku, uz podršku nadležnih državnih institucija, podignute na najviši nivo.

- Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, međutim, moramo da pređemo sareči na dela. Uzeli smo veliki bod u gostima i to nam je veliki podsticaj za naredne utakmice. Igračima sam u svlačionici rekao da smo svuda ostavili dosta dobrih utisaka, ali da se od utisaka ne živi i da nam trebaju bodovi. Spremamo se najozbiljnije za ovu utakmicu, kao i za svaku, ali zbog momenta u kome senalazimo, vredno i disciplinovano smo radili ove nedelje, dosta pričali, taktički pripremali utakmicu. Dolazi nam vrlo motivisan protivnik, posle dve uzastopne
pobede, protiv dva jaka protivnika.  Nas nije sreća poslužila u nekim utakmicama, ali daće Bog da nam se vrati, već koliko u nedelju i nadam se, uz dobru igru i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dođu u velikom broju, jer imaće šta davide. Ovu utakmicu moramo da odigramo disciplinovano, hrabro, ali i mudro. Očekujem dobru igru svoje ekipe, dobar ambijent i da na kraju trijumfujemo, uz
jedan dobar rezultatat - izjavio je šef stručnog štaba Goran Stevanović.


I napadač Dušan Stoiljković poziva vernu publiku da u nedelju bude 12. igrač i pomogne svojim ljubimcima da pstvare pobedu nad Novim Pazarom:

- Gosti su veoma organizovana ekipa sa nekoliko pojedinaca, koji praktično potezom mogu da reše utakmicu. Dolaze sigurno veoma motivisani, ali motiva ne manjka ni nama. Spremni smo i apelujem na navijače da u nedelju dođu na stadion, podrže nas i da zajedno osvojimo tri boda - rekao je Stoiljković.

Kurir sport / Ž. Milenković