Nenad Lalatović zvanično je predstavljen kao novi trener Vojvodine, a na promociji je otkrio kako se za minut dogovorio sa čelnicima novosadske "stare dame" i govorio je o brojnim zanimljivim temama.

- Kad me je Zbiljić pozvao, ja sam uvek tu negde sanjao i očekivao, nadao se. Posle ovih dobrih rezultata u Lučanima, bio sam srećan kad sam čuo glas. Jednostavno, već smo sarađivali i mislim da smo bili drugi na tabeli kad je napustio klub. Ja sam pošao sa njim, bili smo drugi, nisam se razmišljao dve sekunde, znam ambicije, znam koliko zna i znam koliko voli Vojvodinu. Dogovorili smo se bukvalno za jedan minut - rekao je Lalatović, pa dodao da će sada konferencije biti daleko manje burne nego nekada:

Lalat.jpg
www.fkvojvodina.rs 

- Tad sam bio mlađi, nekad je bio brži jezik od pameti. Izvinio bih se za neke izjave, ali sam uvek pričao, išao sam srcem i hrabrošću. Mene sad samo zanima, trebalo je i tada, samo sportski deo, igrači i utakmice. Ovoga puta će tako biti i ništa drugo. Konferencije će biti mirnije, uz Zbiljića je klub na visokom nivou. Sve je u minut, sve je u dan, igrači su prezadovoljni. Moram njima da poručim u kakvom klubu igraju, očekujem još bolje igre i da ginu za grb Vojvodine. Ja ću im već danas objasniti šta meni znači ovaj klub, šta znači za grad Novi Sad. Vojvodina je moć severa Srbije, biće moćna kao nekad, ali rezultati moraju da budu bolji.

Govorio je i o ambicijama kluba za ovu sezonu, ali i budućnost.

- To se zna, ne treba pričati. Sad trenutno, pošto je situacija ovakva kakva jeste, moja želja velika i želja navijača i predsednika kluba da u ovom trenutku, u ovoj sezoni budemo drugi i osvojimo trofej u Kupu. Siguran sam da ćemo doći, a onda u narednim godinama donesemo ono što Novi Sad čeka, a to je titula. Nikad liga nije bila izjednačenija, svako svakog može da pobedi. Konkurencija su Partizan, TSC, Čukarički, Radnički 1923, Mladost Lučani, ali mislim da smo mi najveći konkurent za drugo mesto, jer ga zaslužujemo po kvalitetu tima.

Nenad Lalatović je i dan uoči zvaničnog predstavljanja u Vojvodini dao intervju za Kurir, a šta je sve rekao možete pročitati na sledećim linkovima:

 BONUS VIDEO:

Instagram/fcspartaksubotica Lalatović i fudbaleri Spartaka slave pobedu u Novom Pazaru