Vest o smrti fudbalera Panatinaikosa i reprezentativca Grčke, Džordža Baldoka (31), duboko je potresla ljubitelje sporta širom Evrope.

WhatsApp Image 2024-10-09 at 10.26.jpg
Profimedia 

Nesrećni fudbaler sinoć je pronađen mrtav u vili u Glifadi, a otkriveni su i pojedini detalji tragedije koja je šokirala fudbalski svet.

Baldokova supruga, koja se trenutno nalazi u Engleskoj, pokušavala je satima da ga dobije, ali odgovora nije bila. Bila je jako zabrinuta, pa je zamolila vlasnika vile u kojoj je boravio fudbaler da proveri šta se događa. Vlasnik je otišao u kuću i pronašao fudbalera na dnu bazena. U neposrednoj blizini bila je i flaša votke.

U 22.29 časova je pozvao Hitnu pomoć, koja je na lice mesta stigla desetak minuta kasnije. Nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

profimedia-0918817917.jpg
Intime News/Athena Pictures/Shut / Shutterstock Editorial /Profimedia 

Odmah je u vilu stigla policija koja je izvršila uviđaj. Pregledali su sigurnosne kamere i obavili razgovore sa komšijama.

Prema prvim izveštajima niko ništa nije čuo, nije bilo nereda i buke u kući. Na njegovom telu nije bilo povreda, rana ili modrica.

Čim su saznali jezivu vest ispred vile u kojoj je Baldok preminuo došli su ljudi iz Panatinaikosa i pojedini saigrači tragično preminulog fudbalera. Bili su potpuno van sebe.

Kurir sport/J.M.

MONDO Navijači Crvene zvezde istakli transparent "Nema predaje"