Fudbaleri Crvene zvezde će u petak 18. oktobra na Marakani ugostiti niški Radnički od 16.00 časova, a istog dana će košarkaši crveno-belih od 20.00 sati dočekati Barselonu.

Po završetku reprezentativne pauze crveno-beli nastavljaju borbu za titulu, a prvi izazov na tom putu je ekipa Radničkog iz Niša. Izabranici Vladana Milojevića će imati priliku da ostvare još jedan značajan trijumf i prirede svim zvezdašima fudbalsku predstavu u kojoj će uživati.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i niškog Radničkog je na programu 18. oktobra od 16.00 časova. U klubu se nadaju, uz pristojnu popunjenu Marakanu.

WhatsApp Image 2024-10-09 at 10.07.06 PM.jpeg
Petar Aleksić 

Ipak, tu se zvezdaški dan ne završava. Nakon fudbalera u domaćem prvenstvu na teren će izaći i crveno-beli košarkaši, koji će odmeriti snage sa Barselonom od 20.00 sati. Na Malog Kalemegdanu očekuju da se naverniji navijači sa severne tribine Marakane, potom preseli na severni deo Arene. A, sa njima i svi ostali simpatizeri crveno-belih boja.

Često su upravo izabranici Vladana Milojevića verni navijači na mečevima KK Crvena zvezda, pa će tako nakon odigrane utakmice u 12. rundi domaćeg prvenstva, svi prvotimci bodriti saigrače iz sportskog društva.

Kurir Delije koreografija

Zvezdaški dan je i sjajna šansa za sve navijače Crvene zvezde da po povoljnim cenama obezbede artikle iz klupskih prodavnica i da se na pravi način opreme za nastavak sezone, te brojne utakmice koje su pred fudbalerima i košarkašima na domaćoj i evropskoj sceni.