Poznati fudbaler (24) uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojku u jednom luksuznom hotelu u Londonu. Kako se saznaje, u pitanju je internacionalac, koji je nastupao u Premijer ligi, a čije ime zbog zakona u Ujedinjenom Kraljevstvu nije javno objavljeno i sigurno neće biti do završetka postupka.

Određen mu je pritvor do sredine decembra i policija radi na slučaju koji je potresao čitavo Ostrvo, prenosi britanski tabloid "Dejli Mejl". Za sada se vrlo malo informacija pojavilo u javnosti, odnosno zna se da ga je prijavila devojka od dvadesetak godina koja je izjurila iz sobe i na recepciji hotela sa pet zvezdica tražila da pozovu policiju. Nezvanično, devojka je sa fudbalerom došla u hotel nakon što su se upoznali u jednom baru u Londonu.

Devojka tvrdi da ju je fudbaler napao i silovao, pa je posle dolaska policije uhapšen. Policija je ispitala osumnjičenog, uzela otiske prstiju i DNK, a potom je u sobu u kojoj su zajedno bili ušla i forenzika. Analiziraju se takođe i snimci sa sigurnosnih kamera koji će pomoći u optužnici.

"Upoznali su se u baru i došla je sa njim u hotelsku sobu u kojoj je noć 900 dolara. Ranije je već bukirao sobu za njih. Ona tvrdi da ju je napao i da ju je silovao, pa je došla do recepcije potresena. Pozvana je policija i uhapsila fudbalera na licu mesta, naočigled drugih gostiju", navodi se u izveštaju britanskih tabloida u kojima je ovo glavna vest od jutros, pošto se saznalo za navodni slučaj silovanja od 9. oktobra.

Jedine informacije koje su dostupne o osumnjičenom su da je u pitanju 24-godišnji fudbaler rođen van Velike Britanije, koji je igrao za nekoliko engleskih klubova, dok je takođe predstavljao i svoju reprezentaciju. U pitanju je, kako pišu tamošnji mediji, navodno "poznato lice Premijer lige".

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

Instagram Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla