Jedan od najboljih fudbalera današnjice je navodno optužen za silovanje u Stokholmu.

Švedski portali "Ekspresen" i "Aftonbladet" objavili su šokantnu informaciju da je švedska policija dobila prijavu protiv Mbapea, nakon što je žrtva tražila pomoć lekara.

Napad se navodno dogodio prošlog četvrtka kada je Francuz bio u prestonici ove zemlje. Nakon večere u jednom restoranu je posetio noćni klub, a potom se vratio u hotel.

Incident se, navodno, dogodio u hotelu.

Nije puno vremena prošlo od objavljivanja ove vesti do trenutka kada se Mbape oglasio.

"Lažne vesti, postaje sve predvidivo, baš pred saslušanje i to je kao slučajno", poručio je Mbape koji je podsetio da ga čeka borba na sudu zbog novca koji potražuje od PSŽ-a.

Portparolka policije Karina Skagerlind oglasila se povodom navodne prijave za silovanje.

"Uopšteno, ako primimo prijavu i odlučimo da sprovedemo razgovore, i ako to učinimo javnim, oni koji su uključeni u slučaj mogu preduzeti radnje koje odlažu i komplikuju istragu", rekla je ona.

Mbapeov advokatski tim je potom odgovorio saopštenjem poslatim AFP-u.

"Danas je nova klevetnička glasina počela da se širi internetom iz švedskih medija 'Aftonbladet'. Ove optužbe su potpuno lažne i neodgovorne, a njihovo širenje je neprihvatljivo. Kako bi se stalo na kraj ovoj metodičnoj destrukciji imidža Kilijana Mbapea, preduzeće se sve potrebne pravne radnje da se istina uspostavi i da se ganjaju svi ljudi ili mediji koji su uključeni u moralno uznemiravanje i klevetnički tretman koji Kilijan Mbape trpi iznova i iznova".

Kurir sport

Bonus video:

Instagram/Real Madrid Kilijan Mbape poruka na srpskom