Otkriveni su novi detalji o velikom skandalu u kom se našao jedan od najboljih fudbalera sveta - Kilijan Mbape.

Francuz je optužen da je na VIP žurci u Stokholmu seksualno napastvovao jednu devojku.

Prijatelj i bivši saigrač Kilijana Mbapea, Nordi Mukiele, nagovorio je asa Reala da dođe u Stokholm kako bi se malo opustili i zabavili. Embape i Mukijele su prvo posetili restoran “Chez Jolie“, a onda završili u noćnom klubu V. Usledila je intimna žurka za nekih 30 osoba, na kojoj su uglavnom bile atraktivne devojke. Za organizaciju navodno je bio zadužen bivši maneken Marko D, koji je poznat po brojnim organizacijama prviatnih žurki sa VIP gostima sa kojih ništa ne sme da procuri.

Šta se desilo na zabavi, nije još potpuno jasno. Mediji su spekulisali da je jedna devojka prijavila Mbapea za silovanje, odmah je to demantovao i uzvratio "kontru tužbama za klevetu", dok je isto tako Real Madrid počeo da ga povlači iz kampanja za koje je već bio uveliko fotografisan. Za sada veruju svom igraču i sumnjaju da mu je sve namešteno.

Mbape ne negira da je imao intiman odnos sa jednom devojkom, ali uz pristanak. Francuski "Parizijen" prenosi da Mbape u telefonu ima razmenjene poruke sa nepoznatom devojkom i to nakon intimnog odnosa. One navodno dokazuju da je nije prisilio na s*ks.

Mnogi veruju da je priča o silovanju zapravo maslo vlasnika bivšeg Mbapeovog kluba Pari Sen Žermena, koji se sveti fudbaleru zbog tužbe koju je podneo jer mu nisu isplaćeni bonusi u iznosu od 55 miliona evra. Očekivano, PSŽ je to oštro demantovao.

Mbapeova advokatica tvrdi da je u pitanju sramna nameštaljka.

"Kad se pojavi ovako ozbiljna tužba, a mediji sve objave istog trenutka, kada je u pitanju ličnost poznata širom sveta, pitanja se sama nameću. Da li je sve ovo bilo namešteno? Ne izvlačim nikakve zaključke, ne znam. Ali se pitam zbot tajminga i načina na koji je sve odrađeno. Neko je znao da on ide u Stokholm, zato su ga paparaci fotografisali, a tabloid ih odmah objavio fotografije. I kao slučajno, ista novina objavljuje vest o podnetoj žalbi", pita se advokatica Mari Alis Kanu Bernar.

Kakav god epilog da bude, ova priča će svakako ukaljati ugled jednog od najboljih fudbalera sveta.

profimedia-0920996067.jpg
Fredrik SANDBERG / AFP /Profimedia 

Kurir sport/J.M./Mozzart sport/Mondo

Instagram/Real Madrid Kilijan Mbape poruka na srpskom