Nenad Lalatović poznat je kao trener velikog fudbalskog znanja, ali i neverovatne energije. Od njega se mnogo očekuje u Vojvodini, koju je preuzeo tokom reprezentativne pauze u Superligi, u oktobru.

Nenad Lalatović potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom iz Novog Sada, a debi na novoj poziciji imaće sutra na gostovanju u Ubu, gde Vojvodina igra protiv Jedinstva i apsolutni je favorit u tom duelu.

marko-docic.jpg
Fk Čukarički 

Kapiten Čukaričkog Marko Docić, koji je sarađivao se Nenadom Lalatovićem na Banovom brdu prisetio se nekih neverovatnih trenutaka sa bivšim šefom. Anegdota koja pokazuje karakter Nenada Lalatovića, ali i njegovu dobrotu.

- Nikad neću zaboraviti događaj kad smo igrali prijateljsku utakmicu tokom priprema na Kipru, protiv tadašnjeg trećeligaša Karmiotise, kada je Lalatović u 84. minutu u igru uveo fizioterapeuta Branislava Đukića u igru. Okrenuo se ka klupi i pitao Baneta da li je spreman da uđe u igru, kad je dobio potvrdan odgovor, spremio je izmenu - otkrio je Marko Docić za Sportklub i nastavio:

- Naš fizioteraput nije imao ni kopačke, ni dres, ni šorc, uzeo je kompletnu opremu od Miladina Stevanovića. Kad je ušao u igru sudija ga je odmah pitao: „Ko si ti“, a Bane mu je odgovorio: „Legenda kluba“. Čak je imao i fenomenalan potez, dodavanje bez gledanja, a u finišu je umalo postigao i gol. I zaista je tada bila euforija u ekipi zbog tog Lalatovićevog poteza, a znao je šta radi, s obzirom na to da je Bane omiljen u klubu.

U toj sezoni 2017/2018. kada je Nenad Lalatović predvodio Čukarički, Brđani su završili šampionat kao treći u Superligi.

Kurir TV 20210509-SCENIRANJE-NENAD LALATOVIC 2 DEO