Fudbaleri ekipe iz Novog Sada osvojili su bod na prvoj utakmici koju je Lalatović vodio kao trener posle povratka u ovaj klub.

Gostovanje Jedinstvu završeno je rezultatom 1:1 zahvaljujući golu Marka Veličkovića u 84. minutu.

Burno je tada Lalatović reagovao i proslavio pogodak, videlo se da mu je važno da ne doživi poraz na prvoj utakmici po dolasku iz Mladosti iz Lučana koju je vodio kratko, ali veoma uspešno.

Nakon utakmice kamera i, pre svega, mikrofon televizije "Arena sport" zabeležili su neprijatnu situaciju i nešto što ne želimo da vidimo i čujemo.

Navijači koji su ostali na tribini stadiona "Dragan Džajić" vređali su Lalatovića, između ostalog dobacivanjem "p**ko ciganska", na šta temperamentni trener nije želeo da ćuti, pa je i on, složili bi se mnogi sa mišljenjem, preterao sa reakcijom.

"Dođi, dođi...", čula se reakcija trenera.

Dobacivanje sa tribina se nastavilo i dok je Lalatović davao izjavu.

"Čestitam... Da skratim, ne mogu da slušam ove dripce ovde. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri. Mislim da smo sami sebi dali gol, da smo drugo poluvreme, poslednjih 20 mnuta pokazali Vojvodinu kavku želim. Imali smo stopostotnu šansu Delea da preokrenemo utakmicu. NIsmo u tome uspeli i mislim da je na kraju zasluženo nerešeno", rekao je trener Vojvodine.

Kurir sport