Fudbaleri Novog Pazara u ponedeljak od 16 časova dočekuju Partizan u utakmici 12. kola Superlige Srbije.

Nažalost Novi Pazar će nažalost ponovo meč protiv jednog večitih rivala igrati bez publike.

Disciplinski organi FSS iz sezone u sezonu kažnjavaju ekipu Novog Pazara igranjem bez publike, pa se poslednjih godina nekako uvek dogodi da im se kazne izriču uoči duela sa Zvezdom ili Partizanom, a razlozi se najlakše nađu u ponašanju navijača.

Tako je i ove jeseni, kada su Pazarci zbog ''loše organizacije'' utakmice sa kragujevačkim Radničkim kažnjeni sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama, i to baš pred dolazak Partizana u Novi Pazar.

To je za pristalice Pazaraca bila kap koja je prelila čašu, pa su od svojih igrača zatražili da sutra ne izađu na teren u znak protesta, ali im je danas kapiten Adem Ljajić objasnio zašto takav scenario nije moguć.

 Ljajić je između ostalog konstatovao da Pazarci 8-9 godina nisu igrali protiv Crvene zvezde pred svojim navijačlima, a četiri ili pet protiv Partizana.

Na tu temu je zanimljivu statistiku objavio ''Sandžaksport'', koji podseća da su Pazarci od 2011. godine kažnjeni čak sa 35 utakmica bez prisustva publike, uključujući i najnovije dve!

Od toga, pet utakmica su odigrane protiv Crvene zvezde, a u prilogu sa njihovog Instagram naloga možete da vidite i kako je to izgledalo iz sezone u sezonu.

Kurir sport