Na skupštini koja će se održati u "Zemunelu" Milorad Vučelić i Miloš Vazura će postati bivši.

Njihova vladavina ostaće upamćena među navijačima po lošem stanju koje su ostavili iza sebe, bez trofeja pet u poslednjih pet godina i sa dugom oko 60 miliona evra.

Na Skupštini bi trebao da se formira privremenu organ na čeku sa Rasimom Ljajićem. Jedini kandidat za predsednika kluba na budućim izborima će voditi to telo, a nazire se i ko će činiti njegov tim.

Kako trenutno stoje stvari, potpredsednici će biti Predrag Mijatović i Ljubiša Tumbaković, a u privremenu upravu će ući i Danko Lazović kome se "smeši" uloga naslednika Miloša Vazure na mestu generalnog direktora. No, Lazović nije jedini kandidat, pominje se i Marko Vjetrović, nekadašnji portparol Partizana i čovek za vezu sa UEFA.

Ljajić je nedavno bio na sastanku sa Mijatovićem, a prisutni su bili i Gordan Petrić i Zoran Bata Mirković, pa se i njihova imena pominju kao deo nove uprave. Pored njih, mogu se čuti i imena nekadašnjih igrača Ljubomira Fejse, Antonia Rukavine i Ivana Obradovića.

Ko će od njih ući u privremenu vladu Partizana biće jasno u ponedeljak, ali u svakom slučaju klub iz Humske čekaju radikalne promene u narednom periodu, a sve u cilju ozdravljenja i povratka na staze uspeha.

Kurir sport

Kurir Džaka se pozdravlja sa srpskim fudbalerima, grli sa Rajkovicem