Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 18.45 časova gostuju Monaku u utakmici trećeg kola Lige šampiona.

Specijalni izveštač Kurira iz Monaka: Stefan Mišljenović

Kao što je običaj, treneri se dan uoči meča obraćaju javnosti na konferenciji za medeije.

Milojević je pričao o narednom rivalu i povredama koje ga muče.

-Mislim da Monako ove sezone igra jako dobar fudbal i po meni su blizu sa Pari Sen Žermenom, verovatno će i Marsej da se uključi u borbu za titulu. Adi Hiter je dolaskom promenio DNK ekipi. Igra se dosta agresivno, brzo, sa dosta energije, trčanja, brzih završnica. Ekipa koja jako dobro implementirana od strane njihovog trenera, igrači su to dobro prihvatili. Imaju samopouzdanja. Tačno je da imamo dosta problema, ali jednostavno od početka imamo probleme. Nisu to samo igrači koji fale zbog povrede. Moramo konstantno da menjamo formacije, igrače. Da ponovim još jednom, imaju uticaj na našu igru, mi njih nemamo. Mi smo u Ligi šampiona u ovom formatu, izaći ćemo, borićemo se, daćemo sve od sebe. Videćemo kako ćemo da završimo utakmicu

Zvezda je pravila dosta grešaka u prva dva kola

"Utisak od ove dve utakmice je da smo stvarno pravili dosta individualnih grešaka. Imaćemo i sutra puno takvih situacija. Ponovićemo još jednom, to je činjenica, takve šanse i greške ne smeju da imaju. Imaju jako veliki uticaj na igru. Igra u našem prvenstvu i u LŠ su nespojive stvari. Analizirali smo, da budemo mnogo mudriji. Da probamo da smanjimo greške. Nijedan igrač nije želeo da pravi greške, tu gde je pravio. Nama se tu ponavlja konstantno. Nadam se da nećemo imati sutra. Opet igramo protiv rivala koji je snažan, igra jak presing. Jedna francuska ekipa sa nemačkim stilom, biće teško, grešaka će biti, ali moramo da ih smanjimo."

Zvezda će u meču igrati bez golmana Glazera, Drkušića, Ivanića i Mimovića.

"Glazer se povredio i neće biti sa nama sigurno. Videćemo koliko. Drkušić je takođe povređen. Povredili su se sa reprezentacijama. Posebno za Glazera, dosta je odsustvovao, probali smo da ga izlečimo. Sa povratka iz reprezentacije vratio se sa povredom. Drkušić nije prošao pripremni period. Puno utakmica, pričamo i o Ligi nacija... Igrači ne mogu da izdrže taj ritam, dolazi do povreda. Posebno što smo mi ekipa koja nema komoditet da ispadanjem toliko igrača održavamo kvalitet. Ne pričamo o srpskom fudbalu, već o Ligi šampiona. Bez Glazera, Miće Ivanića, Drkušića, Hvanga koji je otišao, imali su uticaj na našu igru. Za sve treba vreme. Ono što mi je žao je što mi se igrači vraćaju sa reprezentativnih utakmica, probamo da ih lečimo, odmaramo. Te utakmice Lige nacija više nisu prijateljske, već ozbiljno takmičenje, što donosi benefite, šešire itd. Koga nema, bez njega se mora. Imam poverenje u sve igrače. Izuzetno teško."

Kurir sport

Kurir Stadion u Monaku