Rasim Ljajić izabran je za predsednika Privremenog organa Fudbalskog kluba Partizan, a jedan od najbližih saradnika biće mu legendarni as Partizana Predrag Mijatović.

Na konferenciji za medije, koja je održana na stadionu u Humskoj, Mijatović je imao posebnu poruku za navijače Paritzana, koji su nakon promene rukovodstva kluba najavili povratak na stadion.

"Koristim ovo pitanje da još jednom dam apel da su se navijači vratili. Ne samo da su se vratili, već i da navijaju kao nikad do sada. Da otac odvede sina i da vrišti i navija kao nikad. To je jedini recept da i mi bolje radimo, kako Rasim u poslovnom, tako Danko i ja u sportskom. Sportski deo je najgledaniji. Ljudi gledaju utakmicu i to je slika nas u klubu. Koristim ovo pitanje da pošaljem poruku, a razgovarali smo i Danko i ja sa Savom, koji ima apsolutnu podršku. I da nije on trener, ja bih ga doveo u ovakvoj situaciji jer je partizanovac, jer nam sada ne treba Gvardiola, već Savo Milošević.Ne treba nam generalni direktor, nego Danko, koji zna svoju kuću", kaže Mijatović i dodaje:

"Poruka i igračima sa kojima ćemo pričati, koje ćemo i upoznati, mi možemo oprostiti promašenu šansu, promašen gol, penal, ali šta ne možemo, to je profesionalizam, zalaganje, žrtvovanje i davanje svega što možeš. Ako je rival bolji, šta ćeš. Neprofesionalizam, nonšalantnost, to nećemo praštati..."

Mijatović je istakao da ni sam ne zna kako je Rasim uspeo da ga ubedi da se vrati u Partizan.

"Iskreno, ja još ne znam kako sam ovde danas. Ali, postaje sve jasnije. Dva puta smo se sreli, mi smo prekjuče doneli tu odluku, u poslednjem trenutku. Rekao sam sebi da li je moguće da sam ovde. A, u istom trenutku kažem svaka čast Rasimu kako me je slomio i nagovorio. Došao sam bez ikakvog interesa, jednostavno me zove nešto iznutra. Partizanovac. Možda jednog dana, kada dođu srećna vremena i kažem kako me je Rasim nagovorio . Apsolutno sam svestan svega, cele situacije", kaže Mijatović.

Kurir sport/J.M.

Kurir televizija KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA DAN POSLE HULIGANSKOG PIRA U NOVOM PAZARU! Advokat jednog od uhapšenih otrkio da li su ih tukli u policiji