Legenda crno-belih i evropskog fudbala pokušaće da pomogne da se katastrofalna situacija u Humskoj drastično promeni.

Na konferenciji za medije je više puta istakao da je njemu i saradnicima potrebno vreme, a nakon jednog pitanja koje je dobio Danko Lazović, Mijatović je imao zanimljivu konstataciju.

"Evo Danko kaže 'počinjem da radim'. Ja bih postavio pitanje 'je li gospodine Danko, da li ćete imati neku platu?', a onda će on reći 'naravno da neću, kakva plata? Ko razmišlja o plati kad smo u krizi?'. Pitam vas ko radi danas džabe? E. pa mi ćemo da radimo džabe, jer nemamo nikakav drugi interes osim onog partizanskog što imamo u srcu. Doguraćemo negde, pa ćemo objasniti ljudima da se trudimo, ispričaćemo se sa svim igračima, možda ću nekome nešto da objasnim i da ga pitam... Moramo da budemo komunikativni, otvoreni, transparentni, kao što je Rasim bio iskren sa mnom", rekao je Mijatović.

Predrag Mijatović
Starsport 

Otkrio je potom šta je bilo presudno u odluci da prihvati poziv Rasima Ljajića.

"Između ostalog jedan detalj što sam došao. Partizanovac sam... Partizan mi je dao i momenat je da mu vratim... sve razumem i to je tako, ali Rasime bio si iskren. Postavio sam ti prekjuče tri pitanja od kojih je zavisilo da li ću da budem ovde. Da si mi bilo šta drugo odgovorio, veruj mi da ne bih bio tu danas!".

Kurir sport

Bonus video:

Kurir televizija Predrag Mijatović o reprezentacijama iz regiona