Fudbaler Crvene zvezde Timi Maks Elšnik izjavio je da je  utakmica Lige šampiona protiv Monaka, koju je njegova ekipa izgubila 1:5, bila jedna od najtežih u njegovoj karijeri i da je presudan trenutak duela bio drugi gol Monaka na kraju prvog poluvremena.

"Bila je ovo jedna od fizički najtežih utakmica u mojoj karijeri, ali to smo očekivali kad smo pripremali meč. Tako je i bilo, oni su veoma agresivni, a mi smo imali dosta problema u igri kad se nismo pridržavali dogovorenog plana. Gol na kraju prvog poluvremena nas je malo izbacio iz takta, da je rezultat ostao nepromenjen, mislim da bismo u nastavku igrali dosta lakše", naveo je Elšnik posle utakmice, a preneo sajt Crvene zvezde.

Crvena zvezda je na gostujućem terenu izgubila od Monaka 1:5, u trećem kolu Lige šampiona.

"U drugom delu smo dosta grešili u direktnom dodavanju, te su nam tu nekoliko puta oduzimali lopte na trideset metara od našeg gola. Povreda Duartea nas je poremetila, ne znam kako bi to izgledalo sa njim, ali sigurno da nam je promenilo planove, te je primoralo Šerifa (Endiaja) da se sam bori sa protivnicima u napadu, a on je to uradio na sjajan način. Posle je bilo i povreda, pa je na kraju pala koncentracija, a to ne sme da se dešava", dodao je Elšnik.

Crvena zvezda zauzima 35. mesto na tabeli bez osvojenog boda, dok je Monako drugi sa sedam bodova.

Kurir sport