Legendarni fudbaler Tomas Miler glavna medijska ličnost u Nemačkoj poslednjih dana.

Čuveni reprezentativac i simbol Bajerna Tomas Miler (35) ima velike probleme u braku. Nemački mediji pišu da su on i supruga Liza (35) pred razvodom. Spekulacije je dodatno podgrejala činjenica da je Tomas Miler otpratio svoju ženu na Instagramu. Ona je još ranije, tačnije u maju ove godine uradila isto, s tim što je na svom profilu obrisala sve njihove zajedničke fotografije.

99999999.jpg
Instagram 

Da nešto nije dobro između njih dvoje pokazalo se još tokom proleća, a onda i na EURO 2024, gde Tomas Miler nije ličio na sebe. Liza je tada bila na tribinama i bodrila svog supruga, ali njemu na terenu nije išlo. Spekulisali su mediji da ima privatnih problema, što se na kraju pokazalo kao tačno.

Potom su došle Olimpijske igre u Parizu, a konj Čeker sa jahačem Kristijanom Kukukom koji je u vlasništvu Tomasa i Lize Miler osvojio je zlatnu medalju za Nemačku. Liza Miler koja je i sama ambiciozna dresurna jahačica, uzgajala je konje i zajedno vodila  imanje Fetlkam sa suprugom Tomasom.

tomas1.jpg
Printskrin/Instagram 

Sve je kulminiralo nedavno na Alijanc Areni 14. oktobra, kada je se Tomas Miler oprostio od fudbala. Liza se nije pojavila na utakmici, a pre nekoliko nedelja na Oktober festu, tradicionalnom okupljanju koje organizuje Bajern, Tomas Miler došao je solo.

Novinari nemačke TV stanice pitali su Lizu zašto nije bila uz svog supruga, a ona je besno izjavila:

- Nisam ja njegova torbica! Niti njegov dodatak!

Nemački mediji pišu da je bračna idila Tomasa i Lize Miler posle 15 godina došla do kraja. Njih dvoje su se upoznali kada su imali 17 godina, kada su bili tinejdžeri. Šta je od svega istina pokazaće vreme, a nemački mediji konstatuju da posle svega Tomas i Liza Miler treba jasno da kažu, šta se dešava između njih dvoje.

00:35
Novak Đoković izlazi na Balkon Izvor: RTS