Francuska fudbalska zvezda Zinedin Zidan neće ići u Saudijsku Arabiju da zameni selektora saudijske reprezentacije, Italijana Roberta Mančinija, izjavio je bivši fudbaler i Zidanov prijatelj Kristof Digari, preneli su francuski mediji.

Zidan koji je nezaposlen od 2021. godine, još uvek nije preuzeo nijedan tim. Ali jedno je sigurno, prema njegovom prijatelju Kristofu Digariju, nikada neće otići u Saudijsku Arabiju, preneo je portal "RMC Sport".

"On neće otići (u Saudijsku Arabiju). Da je hteo da ode, odavno bi bio tamo", rekao je Digari i dodao da sam Zidan ne želi da potvrđuje ili demantuje vesti već vodi miran život.

Nedavno upitan o svojoj budućnosti, Zidan je priznao da mu se ne žuri da nađe posao.

"Već su prošle tri godine otkako nisam više trener Real Madrida, čak i ako mi je to u glavi svaki dan. Bio sam igrač, bio sam trener. Ali danas želim druge stvari. Uživam u svom životu. Čuvam svoju decu, unuke takođe, pošto sam nedavno postao deda. Moj život je ispunjen, a to mi je najvažnije", rekao je Zidan.

Poznati Zidan koji sada ima 52 godine, i dalje je popularan, diskretno odbijajući ponude koje stižu od raznih klubova kao što su Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Bajern iz Minhena.

Kružile su priče da bi Zidan voleo da nasledi Didijea Dešana kao selektor francuske reprezentacije, ali je Dešan produžen ugovor do 2026. godine, dodao je RMC Sport uz ocenu da će obožavaoci Zizua morati da budu strpljivi ako žele ponovo da ga vide na klupi.

Kurir sport

Bonus video:

00:28
Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla Izvor: Instagram