Italijan koji pripada samom vrhu kada se radi o listi najboljih fudbalera veznog reda na svetu je bio odličan na gostovanju Švajcarskoj, međutim, jedan trenutak sa te utakmice je prošao neopaženo.

U prvi plan se izdvaja sjajna statistika dvadesetsedmogodišnjeg fudbalera i način na koji su gosti stigli do tri boda pogotkom Markusa Tirama u trećem minutu nadoknade.

Nikolo Barela je meč završio bez žutog kartona, iako je možda moglo da se priča i o direktnom crvenom kartonu i isključenju u 28. minutu utakmice.

U samo dve sekunde je dva puta brutalno šutnuo protivničkog igrača, a prilično je očigledno da nije ni pokušao da ide na loptu.

Nisu mu se dopali driblinzi rivala, pa je na nekoliko metara udaljenosti od sudije Majkla Olivera (ovim putem ga kritikujemo zbog očajne odluke da ne kazni fudbalera), dva puta krvnički šutnuo protivnika.

Kada je fudbaler Jang Bojsa pao na teren, Barela nije prišao njemu, već Oliveru kako bi ga potapšao po ramenu i ubedio da se ništa slično neće ponoviti do kraja utakmice i tako opravdao odluku Engleza da mu ne pokaže karton.

U nastavku utakmice Inter je bio bolji rival i zaslužio je da dođe do bodova. Marko Arnautović u 48. minutu nije iskoristio udarac sa bele tačke, ali je italijanski tim ipak uspeo da pobedi rivala.

Kurir sport

Bonus video:

01:11
Vladan Milojević, Crvena zvezda, Liga šampiona Izvor: Kurir