Srpski fudbaler Marko Rajković mogao bi da ostane bez kluba i to posle bizarne situacije! Rajković je pre tri meseca potpisao ugovor sa italijanskim četvrtoligašem Ređinom, ali je sada u problemu jer mu je istekla turistička viza.

Odigrao je Rajković četiri utakmice za Ređinu i postigao jedan pogodak, ali je sada veliko pitanje da li će i u nastavku sezone nositi isti dres. Ovim povodom oglasili su se i čelnici Ređine.

- Rajkoviću ističe turistička viza i to ga ne raduje. U narednih nekoliko dana shvatićemo da li ima prostora za nastavak avanture - rekao je Đuzepe Pratiko, generalni direktor kluba.

Dakle, Srbin se našao u bizarnom problemu i videćemo da li će i na koji način on biti rešen. Rajković je u karijeri branio boje 18 klubova. Igrao je za Resnik, Grafičar, Sinđelić, Teleoptik, albansku Apoloniju, te Kolubaru, Metalac, Slobodu Užice, makedonske Sileks i Akademiju Pandev, a potom za Hepi Veli iz Hongkonga, Zvijezdu 09, Boeung Ket iz Kambodže, Radnički iz Sremske Mitrovice i korejski Gimhae, a zatim je stigao u Italiju gde je nastupao za Kazarano i Frankavili i Ređinu.

 BONUS VIDEO:

00:48
Džaka se pozdravlja sa srpskim fudbalerima, grli sa Rajkovicem Izvor: Kurir