Članovi privremenog organa FK PartizanPredrag Mijatović i Danko Lazović, zajedno sa sportskim direktorom Ivicom Ilievom i Ivicom Kraljem, posetili su fudbalere crno-belih u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu.

Pre početka treninga novi funkcioneri Partizana obratili su se prvotimcima pre jutarnjeg treninga. Predrag Mijatović i Danko Lazović želeli su da pruže podršku fudbalerima i treneru Savu Miloševiću, jer ih u subotu od 16.00 časova očekuje važna utakmica protiv Čukaričkog. Posebno što će se na tribinama posle bojkota koji je trajao više od godinu dana pojaviti najvatreniji navijači Partizana - Grobari.

Mijatovic1.jpg
Www.partizan.rs 

Predrag Mijatović zapanjio se kada je u zvaničnim prostorijama kluba u Humskoj video pojedine zaposlene kako puše u zatvorenim prostorijama, piše portal Mocart sport. Bilo mu je to neshvatljivo, jer je tako nešto strogo kažnjivo i zabranjeno. Poručio je svojim saradnicima da je to nedopustivo i da što pre objasne ljudima koji su pušači, da će svoju zavisnost od nikotina morati da obavljaju na otvorenom, ili u prostorijama koje su predviđene za tako nešto.

Druga stvar koju je Mijatović primetio, a koja mu se nije svidela jeste što ljudi koji vode Partizan dolaze na posao ležerno obučeni. Održao je lekciju član Privremenog organa FK Partizan pojedincima i ukazao da dres kod mora da se poštuje. Tako će funkcioneri morati da nose odela ili sakoe sa pantalonama, kako na utakmicama, tako i tokom svakodnevnih obaveza na poslu. Mijatović je poručio da tako jednostavno mora, jer je Partizan veliki klub.

Mijatovic2.jpg
Www.partizan.rs 

Začudio se Predrag Mijatović i kada je video da omladinska selekcija igra utakmice u staroj opremi, prethodnog tehničkog sponzora Najkija. odmah je rekao saradnicima da obaveste aktuelnog proizvođača opreme Pumu, da što pre obezbede kontigent i za trening i za mečeve.

Kurir sport/Mozzartsport