Ivica Iliev nije više sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan, saopštio je član Privremenog organa Predrag Mijatović. Najveće šanse da preuzme tu funkciju ima bivši fudbaler Partizana, Slovenac Zlatko Zahović. Iliev je pre mesec dana, sa bivšim rukovodstvom kluba, potpisao ugovor na tri godine, što mu je bio treći put da je dobijao funkciju sportskog direktora u Humskoj.

- Drago mi je što ste svi jednoglasno prihvatili ovakvu odluku. Radim ono što smo obećali i idemo napred isključivo u funkciji kluba.

Takođe, fudbaleri Partizana u subotu od 15 časova i 55 minuta dočekaće ekipu Čukaričkog u derbiju kola Superlige Srbije. Očekuje se da prvi put posle dugo vremena stadion bude ispunjen, jer su navijači posle smene rukovodstva odlučili da prekinu bojkot. Ipak, na KZN postavilo se i pitanje koliko je njegova pozicija sigurna.

- Moj status u ovoj situaciji zavisi od onoga što će ekipa da radi. Ja sam odgovoran za sve što ne valja u budućnosti vezano za naš tim. Moja sudbina direktno zavisi od toga - izjavio je Milošević.

02:06
Ivica Iliev nije više sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan a Slovenac Zlatko Zahović ima najveće šanse da preuzme ulogu! Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

01:39
Ife Lundberg izjava posle poraza KK Partizan Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić