Felisio Milson, najskuplje letošnje pojačanje Crvene zvezde, nezadovoljan je statusom u klubu iz Ljutice Bogdana.

Tu informaciju objavljuje izraelski portal "One.il". Milson je gledao meč svog bivšeg kluba Makabija u Beogradu, a onda se poverio bivšim saigračima da je jako nezadovoljan.

"Sastao se sa nekadašnjim saigračima i rekao da je primio samo jednu platu i da mu u Beogradu ne ide. Možda ode u januaru, veliko razočaranje za njega je Zvezda. Prelazak u taj klub iz Makabija trebalo je da bude iskorak za njega, ali realnost je daleko od očekivanja. Poručio je prijateljima iz Makabija da ga finansijska situacija u klubu čini ljutim".

U tekstu se dodaje da je napadač koji je plaćen 4.5 miliona evra, plus bonusi, trebalo da bude kapitalno pojačanje, ali mu Milojević nije dodelio ulogu startera na prve tri utakmice u Ligi šampiona.

"Prijateljima u Makabiju iz Tel Aviva rekao je da nije zadovoljan prelaskom u Crvenu zvezdu i da nema osećaj pripadnost novom gradu. Sastali su se sa njim kad je došao da ih poseti u hotelu u Beogradu, naveo da je prelazak u Crvenu zvezdu očigledno bio greška za njega. Čak je tvrdio da je potpuno razočaran i frustriran zbog poteza“, navodi se u tekstu.

Milson bi, prema ovom izvoru, mogao već u januaru da napusti stadion "Rajko Mitić".

"Uoči januarskog prelaznog roka Milson bi mogao da napusti Crvenu zvezdu, ali bi srpski klub mogao da se suoči sa poteškoćama u prodaji. Očekuje se da će Crvena zvezda tražiti finansijski povraćaj uloženog, ali zbog manjka minutaže koju je do sada imao na terenu, očekuje se i smanjenje njegove vrednosti na tržištu".

Kurir sport