(FOTO) OTPISANI DELIJA: Sunčate se u Turskoj, dok ja radim na snegu

Instagram
Luka Jović, Vukašin Jovanović i Aleksandar Katai pružili podršku kolegi koji je ostao u Beogradu

Fudbaler Crvene zvezde Đorđe Despotović teško proživljava činjenicu da je otpisan. Mladi centarfor ostao je da individualno trenira u Beogradu, dok se ekipa već drugu nedelju sprema u sunčanoj Antaliji.

Đorđe Despotović je ove zime odbio da ode u Slovan iz Bratislave i Debrecin, iako mu je klub nudio čiste papire. Dete crveno-belih ima ogovor sa klubom do kraja juna 2017. godine. Odlučio je da ostane u Crvenoj zvezdi i bori se za svoje mesto, bez obzira što trener Nenad Lalatović ne računa na njega.

Www.crvenazvezdafk.com 
Foto: crvenazvezdafk.com

"Pozdrav za moje saigrače. Neko na moru, neko "sneg do kolena", napisao je Despotović na Instagramu, uz fotografiju sa stadiona u Ljutice Bogdana.

Njegovi saigrači iz Antalije, odmah su mu odgovorili:

"Ti si Bog", napisao je Luka Jović.

"A, tebe ne može ništa da slomi" poručio je Vukašin Jovanović.

"Mnogo fali jedan takav mag fudbalski u ovoj ekipi" otkrio je Aleksandar Katai, inače cimer Đorđa Despotovića na svim putovanjima.

Foto: www.crvenazvezdafk.com


Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović na pripremama u Turskoj računa od napadača na Luku Jovića, Fuada Salamija, Džošuu Parkera i Petra Orlandića. Posle prvog dela priprema u Sloveniji, Despotović je otpao sa spiska.

"Odlučio sam da ostanem u Zvezdi, klubu za koji živim, a sledeći gol u crveno-belom dresu biće mi najdraži u karijeri" rekao je nedavno Despotović.

Katai: Biću pravi

Cimer Đorđa Despotovića Aleksandar Katai istakao se zalaganjem na pripremama u Turskoj.

- Znam da se puno očekivalo od mene kada sam došao u Crvenu zvezdu, pogotovo jer je trener insistirao na mom dolasku. Ali, ne bih da se vraćam mnogo na taj period, mislim da će biti mnogo bolje drugoj polusezoni. Prošli smo svi zajedno ove pripreme, uigravamo se i mislim da će i meni i ekipi biti mnogo lakše. Sjajno radimo, odigrali smo par jakih utakmica i treba samo da nastavimo u ovom ritmu - istakao je Katai.