ZVEZDA GOSTUJE U BAČKOJ PALANCI Milojević pred Tekstilac: Kolektiv je njihova najveća snaga

Starsport©

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je pred duel sa Tekstilcem da je ekipa Tekstilca "zadržala energiju koja je imala prošle sezone".

"Dobar su kolektiv i zadržali su energiju koji su imali prošle sezone, sa kojom su i ušli u Super ligu. To su pokazali u prva dva meča. U prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Kolektiv je njihova najveća snaga", rekao je Milojević, a preneo klub.

Zvezda u trećem kolu Super lige Srbije sutra gostuje Tekstilcu, koji domaće mečeve umesto u Odžacima igra u Bačkoj Palanci.

"Ove sezone ima dosta radova i mnogo ekipa ne igra na svojim terenima. Ne znam da li je to prednost ili ne. Ne verujem da će nam to olakšati posao", dodao je Milojević.

U prvom kolu Zvezda je pobedila Jedinstvo sa 4:0, a u drugom je na svom terenu odigrala nerešeno protiv lučanske Mladosti 2:2.

"Dosta stvari nam je pokazao meč protiv Mladosti. Imaćemo dosta stvari da ispravljamo u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju, ali igra iz prvog poluvremena ne bi smela više da nam se događa", rekao je Milojević.

(Beta)