ZVEZDA GA JE HTELA, MOGAO JE DA BUDE PRVI IRANAC U SRBIJI: Fudbaler neobičnog imena nije izabrao Beograd. Otišao je u DINAMO!

https://dinamo-mx.ru/

Tokom letnjeg prelaznog roka veliki broj fudbalera vezuje se za FK Crvena zvezda.

Printskrin/Telegram 
foto: Printskrin/Telegram

Jedan od onih koji je bio na spisku sportskog menadžmenta prvaka Srbije jeste i Mohamaddžavad Hoseinedžad, fudbaler iz Irana. Crvena zvezda ozbiljno je pratila veznog igrača koji ima 21 godinu, a njegov klub Sepahan navodno je tražio oko milion evra za obeštećenje.

Umesto u Srbiju i Beograd, Mohamaddžavad Hoseinedžad je izabrao Rusiju i Mahačkalu, pošto je prihvatio sve uslove Dinama, kluba iz ruske provincije Dagestan. Iranac je potpisao višegodišnji ugovor i u novom klubu nosiće dres sa brojem 10, što dovoljno govori koliko veruju u njega.

Pored Crvene zvezde Hoseinedžada je pratio i klub Al Sad iz Katara, ali je iz cele priče kao pobednik izašao Dinamo iz Mahačkale, član Premijer lige Rusije.

Ljudi iz marketinga kluba Dinamo iz Mahačkale našli su se u problemu s obzirom na puno ime fudbalera iz Irana koje je predugačko. Kako pišu ruski mediji, njemu će na dresu najverovatnije pisati samo Džavad.

Kurir sport

This browser does not support the video element.

Aleksandar Dragović, delije  Kurir