MANDARIĆ IPAK OSTAJE U VOJVODINI! Veleobrt - nekadašnji vlasnik Lestera se dogovorio sa rukovodstvom novosadske Stare dame!

AP

Krajem jula pojavila se informacija da je Milan Mandarić neočekivano brzo napustio novosadsku Staru damu, ali Meridian sport je pojasnio situaciju i otrkio da od odlaska čuvenog biznismena neće biti ništa.

Kako saznaje Meridian sport nekadašnji vlasnik Lestera doputuvao je nedavno na sever Srbije i razgovarao sa kolegama iz rukovodstva o zajedničkoj budućnosti na čelu bivšeg šampiona naše zemlje.

Mandarić je izrazio želju da makar do daljnjeg ostane član Upravnog odbora i potpredsednik FK Vojvodina, a ostatak uprave na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem je sa zadovoljstvom reagovao na njegov stav i odluku.

Brojne obaveze i projekti često iziskuju potrebu da Mandarić putuje u Sjedinjene Američke Države i Veliku Britaniju, pa je uključenost u svakodnevni rad Stare dame nerealna opcija, ali za sva važna pitanja i konkretna poslovanja potpredsednik će biti od pomoći i u budućnosti.

Kurir sport / Meridian sport

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove  Kurir televizija