MINISTAR SPORTA DOŠAO U CRVENU ZVEZDU: Visoka delegacija Kine na Marakani! U poseti bivši trener i selektor!

Www.crvenazvezdafk.com

Čelnici FK Crvena zvezda ugostili su danas visoku delegaciju iz Kine sve sa ciljem dodatnog unapređivanja već dobrih postojećih odnosa i jačanja saradnje u svim strukturama.

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Čelnici Crvene zvezde predsednik Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela, direktor Omladisnke škole Nikola Jelić i direktor poslovnog razvoja Stefan Mrlješ, kao i ministar sporta i omladine Zoran Gajić su se tako sastali sa visokom kineskom delegacijom na čelu sa potpredsednicom kineske Vlade Šen Đikin, ministrom za sport Gao Đidanom, direktorkom fudbalskog saveza Kine Song Kai i zamenikom generalnog sekretara državnog saveta Liu Đuhui.

Doček delegacije koju su činili još 14 visokih zvaničnika Kine je uveličan u Muzeju FK Crvena zvezda, gde su imali priliku da saznaju više o istoriji kluba i značajnim sportskim dostignućima. Nakon obilaska usledilo je fotografisanje i razmena poklona sa čelnicima Zvezde, dok je zvanični deo sastanka upriličen u svečanoj sali.

Tokom istog, dve strane su razmenile iskustva već postojeće saradnje koja je bazirana na razvoju omladinskog fudbala u Kini pod patronatom Omladinske škole, kao i marketinškog potencijala Zvezde na kineskom tržištu.

Zatim su svi zajedno otišli na terene naše Omladinske škole, i imali priliku da se uvere u način treniranja mladih igrača, kao i da pogledaju utakmicu koja je tada bila na programu. Nakon razmene iskustva, poseta je završena, a prisutan među zvaničnicima bio je i nekadašnji trener Crvene zvezde i doskorašnji selektor reprezentacije Kine - Aleksandar Janković.

Kurir sport

This browser does not support the video element.

Delije koreografija 2  Kurir