PROBLEM ZA ZVEZDU PRED BODE, VAŽAN IGRAČ NIJE TRENIRAO: Superbrzi teren u Norveškoj enigma za crveno-bele! (VIDEO)

Aleksandar Radonić

Izveštač Kurira iz Norveške - Aleksandar Radonić

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening na stadionu Bode Glimta, na kojem će sutra od 21.00 čas odigrati prvu utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su imali priliku da upoznaju veštački teren Bodea, koji po onome što je rekao trener Vladan Milojević, ali i sami fudbaleri, nema veze sa onim u Pančevu, na kojem su igrali protiv Čukaričkog.

Aleksandar Radonić 
foto: Aleksandar Radonić

Teren na stadionu Bodea je od drugačijeg materijala od onoga u Srbiji, specijalno pravljen za klimu i vremenske uslove u Skandinaviji. Radi se o izuzetno brzoj podlozi, koja biva još brža kada padne kiša ili kada je pokvašen. A, to može biti određen problem za fudbalere Crvene zvezde u sutrašnjem meču.

Fudbaleri prvaka Srbije imaju malo vremena da se priviknu na specijalne uslove koji će sutra vladati na severu Norveške. Pored brze podloge, čeka ih i temperatura od samo 14 stepeni.

This browser does not support the video element.

Trening Crvene zvezde u Norveškoj pred meč sa Bodeom  Kurir

Trening na stadionu Bodea propustio je Panamac Puma Rodrigez. Krilni fudbaler dobio je udarac na poslednjem treningu u Beogradu i iz predostrožnosti nije trenirao.

Aleksandar Radonić 
foto: Aleksandar Radonić

Da li će sutra biti u protokolu i igrati protiv Bodea, odlučiće na dan utakmice trener Vladan Milojević.

Kurir sport / Aleksandar Radonić