DELIJE STIŽU U BODE, ZVEZDA ĆE IMATI VATRENU PODRŠKU! Vukovarci iz Norveške: Napred crveno-beli!

Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Izveštač Kurira iz Norveške - Aleksandar Radonić

Navijači Crvene zvezde počeli su da pristižu u Bode, gde će večeras crveno-beli odigrati prvu utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Očekuje se dolazak čarter leta Delija iz Beograda u toku dana, a navijači Crvene zvezde iz Skandinavije i ovog dela Evrope već su stigli u Bode.

Reporter Kurira u gradu je sreo grupu navijača Crvene zvezde iz Norveške. Momci nam rekli da rade u Norveškoj već nekoliko godina, a da su poreklom iz Vukovara, Sremskih Laza i mesta u Srpskoj i Srbiji.

- Očekujemo pobedu naše Zvezde. Došli smo da podržimo voljeni klub na pohodu na Ligu šampiona - poručili su u glas navijači Crvene zvezde.

Imaće crveno-beli veliku podršku s tribina Aspmira stadiona. Kapacitet je 8.000 mesta, pa je navijačima Crvene zvezde sledovalo 800 ulaznica. Međutim, biće ih dosta više.

Veliki broj navijača dolazi iz Beograda, njih između 150 i 200, što avionom što automobilima. Veliki broj Delija dolazi iz Norveške, Švedske, Danske i Nemačke. Izvesno je da će deo tribine predviđen za navijače Crvene zvezde biti duple pun, ali Delija će biti i na drugim delovima tribina pošto su karte mogle da se kupe preko interneta.

Kurir sport

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Delije, finale kupa  Kurir