"EKIPA JE SPREMNA, SADA NAM TREBA PUNA MARAKANA!" Marin za Kurir pred važnu utakmicu sa Bodo Glimtom: Možemo u LŠ samo sa pobedom

Kurir Televizija, Petar Aleksić, Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

U emisiji "Puls Srbije" gostovao je Marko Marin, tehnički direktor Crvene zvezde, koji je sa velikim entuzijazmom govorio o predstojećoj najvažnijoj utakmici za ovaj deo sezone.

Marin je u toku emisije iznenadio voditeljku Milicu Marković emotivnim gestom, uručivši joj dres Crvene zvezde. Ovaj čin nije bio samo simbol podrške, već je predstavljao i podsećanje na važnost zajedništva u ključnim trenucima za klub. Voditeljka je s oduševljenjem prihvatila dres, čime je dodatno pojačana atmosfera pred sutrašnju utakmicu.

Marin je istakao koliko je predstojeća utakmica protiv Bode Glimta od presudnog značaja za Crvenu zvezdu. Utakmica se igra sutra u 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić", a Marin nije krio očekivanja i važnost podrške navijača.

- Zvezda može do Lige šampiona samo sa pobedom - rekao je odlučno, dodajući da će ekipa izaći hrabro na teren, svesna svojih kvaliteta.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Posebno emotivan trenutak u emisiji bio je kada je Marin uputio jasan poziv navijačima da sutra podrže svoj tim:

- Puna Marakana je ono što nam treba. Podrška navijača je ključna, posebno kada nam snaga ponestaje. Ta energija s tribina daje igračima dodatnu snagu da daju sve od sebe na terenu.

Marin je naglasio da je ekipa spremna i da je sve u rukama navijača i igrača.

This browser does not support the video element.

"EKIPA JE SPREMNA, SADA NAM TREBA PUNA MARAKANA!" Marin za Kurir pred važnu utakmicu sa Bodo Glimtom: Možemo u LŠ samo sa pobedom  Kurir televizija

Marin je podvukao da plasman u Ligu šampiona znači mnogo više od finansijske dobiti.

- To je prestiž za klub. Crvena zvezda pripada eliti evropskog fudbala, a sutrašnja utakmica je ključna da to i dokažemo - rekao je Marin.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Mimović: Navijači su nam poručili da smo mi Zvezda  Kurir televizija