NIJE DOŠAO U ZVEZDU, PA SEBE POČASTIO AUTOMOBILOM OD 800.000 EVRA: Napadač je lud za "zverima na točkovima"

Printskrin/Instagram

Marko Arnautović bio je velika želja čelnika FK Crvena zvezda ovog leta, međutim fudbaler reprezentacije Austrije ostao je u Interu.

Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Razlog je njegova ogromna plata od 3,5 miliona evra po sezoni, koje nije želeo da se odrekne. A, Crvena zvezda nije bila u situaciji da mu ponudi iste uslove i tako omogući dolazak u Beograd.

Iako Marko Arnautović nije uspeo da ostvari dečačku želju i obuče crveno-beli dres, nije imao razloga za tugu. Ili, možda jeste... Srbin koji igra za Austriju odlučio je da sebe nedavno časti novim automobilom za kojeg je iskeširao 800.000 evra.

Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Naime, iskusni centarfor kupio je pravu "zver na točkovima" Rols-Rojs Kulinan. Prema navodima specijalizovanih sajtova za automobile, početna cena ovog modela je oko 400.000 evra, a pošto se Arnautović odlučio za unapređenu verziju od strane firme Mansori cena je duplo skočila.

Standardni Rols-Rojs Kulinan ima 517 konjskih snaga, maksimalnu brzinu od 250 km/h, i ubrzava od 0 do 100 km/h za samo pet sekundi.

Marko Arnautović je oduvek voleo luksuzne automobile i trošio je veliki novac na svoju pasiju. Napadač Intera u svojoj garaži imao je modele poput Bentlija Kontinental GT, Mercedesa C 63 AMG kupe i Ferarija F12 Berlineta. Nedavno se čak pojavio u kampu austrijske reprezentacije u zlatnom Rols-Rojsu.

Arnautović je rođen pre 35 godina u okrugu Floridsdorf, u severnom delu Beča. Otac mu je Srbin, a majka je Austrijanka.

Oženjen je Poljakinjom Sarom, sa kojom ima dve ćerke, Emiliju i Alisiju. Pored nemačkog jezika, Arnautović tečno govori srpski, holandski i engleski jeziku.

Kurir sport

This browser does not support the video element.

Mimović: Navijači su nam poručili da smo mi Zvezda  Kurir televizija