CEO ŽIVOT ČEKAM TAJ TRENUTAK: Rade Krunić ne može da dočeka debi za Zvezdu!

Www.crvenazvezdafk.com

Novo pojačanje Crvene zvezde Rade Krunić će u subotu od 20 sati po prvi put obući crveno-beli dres i tako ispuniti dečački san.

Protivnik šampiona Srbije u osmom kolu Super lige Srbije biće Napredak iz Kruševca, a ova utakmica biće prilika da se proslavi 61. rođendan stadiona "Marakana".

Krunić je kao igrač Donjeg Srema igrao protiv Crvene zvezde kada je "Marakana" slavila 50. rođendan, a 11 godina kasnije zaigraće za domaćina.

"Naravno da se mnogo radujem i jako sam nestrpljiv da zaigram u crveno-belom dresu, s obzirom na to da ceo život čekam taj trenutak. Igrom slučaja sam igrao protiv Zvezde na proslavi 50. rođendana Marakane i sećam se sjajne atmosfere i prisustva ogromnog broja navijača. Ne sumnjam da će i ovaj put biti slično, ovo je odlična prilika da se podrži ekipa i poraste samopouzdanje za sve utakmice koje dolaze", rekao je Krunić za klupski sajt crveno-belih.

Nakon duela sa Nepretkom Zvezdu očekuju obaveze i u Ligi šampiona i prvi meč protiv Benfike na Marakani.

"Ritam će sigurno biti jako težak, s obzirom na to da se ove godine igra i više utakmica u Ligi šampiona. Mi treba prevashodno da razmišljamo o narednom protivniku, i da idemo korak po korak. Delije i Marakana su uvek bili naš igrač više na terenu i siguran sam da će tako da bude i ovog puta",zaključio je Krunić.

Kurir sport